Ia tehnologia de scanare câștigătoare a multiple premii la cel mai mic preț.

Fă cunoștință cu Trios 3 Basic- un scanner intraoral cu sistem “scanează și trimite” ce te va ajuta să mergi mai presus de analog.

Sistemul simplu Scanează-și-trimite

Fie că ești în căutarea unui scanner de calitate care să te ajute să-ți începi călătoria digitală sau cauți un dispozitiv adițional care să suplimenteze soluțiile tale digitale, Trios 3 basic este răspunsul.

Soluția noastră ‘scanează și trimite’ împreună cu tehnologia de scanare superioară Trios îți permite să trimiți scanări gata pentru producție către o mare serie de furnizori de tratamente și peste 20.000 laboratoare. Trios 3 Basic este opțiunea cea mai accesibilă și flexibilă pentru primul pas în stomatologia digitală. Poți adăuga aplicații din studio mai târziu.

Beneficii

18 studii independente au arătat o acuratețe mai înaltă statistic la Trios față de scanări realizate cu alte scannere intraorale atât la acradă completă, cât și la unități singulare și restaurări pe unități multiple.

Folosim ultima tehnologie în materie de AI (inteligență artificială) pentru a face scanarea mai ușoară eliminând excesul de țesut din impresia digitală.

Creează impresii digitale de înaltă calitate în culori realiste. Văzând dentiția pe ecran în culori activează dialogul de calitate cu pacienții.

Trios, trei opțiuni pentru digitalizare mai eficientă


Trios wired

Trios 3 Basic vine în versiunea wired, însă pe lângă aceasta poți opta pentru Pod, un dispozitiv pentru mai multă flexibilitate, sau Move +, cart-ul ergonomic ce îți permite să integrezi pacienții în procesul tratamentului.


Trios+ Pod

Preț: 116.500 RON

Trios Pod este o alternativă la Trios cart și este opțiunea care permite mai multă stabilitate și flexibilitate stomatologilor care lucrează în mai multe locații sau într-o clinică de dimensiuni reduse.


Trios Move+
Preț: 157.500,00 RON

Cel mai bun setup pentru integrarea pacienților în tratament. Trios Move îți permite să muți ecranul chiar în fața pacientului și este ergonomic pentru stomatologi.Poți alege dintre 2 mărimi, Move + ( 15.6″) și Move (13.3″).