Digitalizează cu Trios

De ce Trios?

Fie că ești nou în domeniul stomatologiei digitale și cauți o soluție pentru a începe sau te gândești la următorul pas în digitalizare, 3Shape Trios te echipează pentru succes prin multitudinea noastră de opțiuni.

Dorești să-ți îmbunătățești relațiile cu pacienții?

Trios MOVE+ este răspunsul. Acum poți poziționa pacientul în fața ecranului. Este ergonomic, practic și te ajută să comunici mai ușor cu pacientul.

Tehnologie superioară

Primul scanner intraoral din lume: scanează fără a fi incomodat de cabluri, optimizând atât confortul tău cât și al pacienților și făcând scanarea mai ușoară.

18 studii independente au arătat o acuratețe mai înaltă statistic la Trios față de scanările realizate cu alte scannere intraorale atât la o acradă completă, cât și la unități singulare și restaurări pe unități multiple.

Creează amprente digitale de înaltă calitate în culori realiste activând astfel un dialog calitativ cu pacienții. Determină culorile pentru a salva timp și a crea restaurări de înaltă calitate.

Pentru a-ți perfecționa restaurările, Trios Patient Specific Motions îți permite să înregistrezi mișcările specifice ale mandibulei pacientului pentru a evidenția punctele statice și punctele dinamice de contact.

Folosim ultima tehnologie în materie de AI (inteligență artificială) pentru a face scanarea mai ușoară eliminând excesul de țesut moale adiacent din amprenta digitală.

Explorează scannerele intraorale TRIOS

3Shape Trios 3 Basic

Soluția pentru scanare intraorală pentru începători Go Beyond Analog. Vine la pachet cu o tehnologie de scanare câștigătoare a nenumărate premii ce îți permite să scanezi și să trimiți cazurile laboratoarelor preferate.

3Shape TRIOS 3

3Shape Trios 3 îți permite să-ți duci afacerea dincolo se scanare prin acceptarea cazurilor dificile. Încântă-ți pacienții cu Smile Design și Trios Treatment Simulator și realizează-ți lucrările chiar în clinica ta cu ajutorul soft-ului de design Studio Apps. Scanare, planificare și design integrat  cu producție prin printare sau frezare de la partenerii noștri de încredere.

3Shape Trios 4

Vă ajută să duceți stomatologa mai presus de tratament prin depistarea timpurie a cariilor cu ajutorul instrumentelor de monitorizare.

Vine la pachet cu un vârf inteligent care se încălzește mai repede pentru a se asigura că ești pregătit de scanare în doar câteva secunde, acumulatorul având cu 30% mai multă viață.

Clinicare

Service, training și suport

Maximizează potențialul scanner-ului tău intraoral Trios cu pachetul de servicii Clinicare.

Acest pachet de servicii te asigură că software-ul tău este updatat la zi, și că ai acces la cele mai noi funcționalități ale sale.Mai presus de asta, ai acces la suport global pentru a-ți proteja investiția pe viitor și a maximiza timpii de funcționare ai clinicii. Până la abonament, primești gratuit un an de Clinicare.

Compară scannerele noastre intraorale

Preț începând de la 22.800 €

Mergi mai departe de analog

Acuratețe: 6.9 ± 0.9 μm

Precizie (consistență): 4.5 ± 0.9 µm

Greutate: 340 gr

Sursă lumină: LED

Format Output: DCM sau STL

Wireless: Nu

Preț începând de la 24.900 €

Mergi mai departe de scanare

Acuratețe: 6.9 ± 0.9 μm

Precizie (consistență): 4.5 ± 0.9 µm

Greutate cu fir: 340gr

Greutate fără fir: 373 gr incluzând bateria

Sursă lumină: LED

Format Output: DCM și STL

Preț începând de la 43.000 €

Mergi mai departe de tratament

Acuratețe: 6.9 ± 0.9 μm

Precizie (consistență): 4.5 ± 0.9 µm

Greutate cu fir: 345 gr

Greutate fără fir: 375 gr incluzând bateria

Sursa de lumină: LED

Format Output: DCM și STL