Cel mai puternic scanner intraoral în acest moment

Scanează de 2-3 ori mai mulți pacienți cu vârul inteligent ce se încălzește instant și cu bateria cu 30% mai puternică.

Du stomatologia mai presus de tratament

Cel mai avansat scanner până în acest moment îți permite să duci stomatologia mai departe. Vine cu o putere crescută a bateriei (+30%), performanță wireless optimizată, un vârf inteligent și o tehnologie revoluționară de detectare a cariilor de suprafață. Nu mai e nevoie de scanări adiționale.

Tehnologie

Tehnologie fluorescentă pentru detectarea cariilor de suprafață

Trios 4 deține o tehnologie integrată ce ajută la identificarea posibilelor carii. Folosind Trios 4, profesioniștii din stomatologie pot detecta acum cariile de suprafață, fără a mai avea nevoie de un instrument pentru scanare adițională.

Vârful inteligent

Noua generație de vârfuri inteligente Trios se bucură de o tehnologie pentru încălzire instant pentru scanare optimizată.

  • Fii pregătit pentru scanare în doar câteva secunde.
  • Scanează de 2-3 ori mai mulți pacienți cu bateria cu 30% mai multă putere.
  • Scanare optimă datorită alertelor pentru schimbarea vârfului.

Trios 4 Wireless + POD

Preț: 152.500,00RON

Trios Pod este o alternativă la Trios cart și este opțiunea care permite mai multă stabilitate și flexibilitate stomatologilor care lucrează în mai multe locații sau într-o clinică de dimensiuni reduse.

Trios 4 Wireless & Move+

Preț: 199.400,00RON

Cel mai bun setup pentru integrarea pacienților în tratament. Trios Move îți permite să muți ecranul chiar în fața pacientului și este ergonomic pentru stomatologi.Poți alege dintre 2 mărimi, Move + ( 15.6″) și Move (13.3″).