Fii cu un pas înaintea tuturor. Combină tehnologia de scanare câștigătoare a nenumărate premii cu instrumentele de comunicare cu pacienții și o gamă largă de posibilități pentru producție in-house ce te vor ajuta să mergi mai presus de scanare.

Scanner-ul intraoral 3Shape Trios 3 le are pe toate.

Mergi mai presus de scanare

Tehnologie superioară și aplicații

Trios 3 oferă mult mai mult decât amprente digitale. Oferă o tehnologie de scanare wireless câștigătoare a nenumărate premii și un sistem deschis Trios de neegalat cu integrări totale cu toate indicațiile pentru partenerii tăi.

Combină toate acestea cu o suită de software-uri și poți începe un dialog de calitate cu pacienții despre tratamente propuse, reducerea timpului la consult și oferă-le noi posibilități de tratament.

Beneficii

Scanează fără a fi restricționat de cabluri, optimizând nivelul de confort atât pentru tine cât și pentru pacienții tăi și făcând scanarea mai ușoară.

Uimește-ți pacienții făcându-le tratamentele mult visate să devină realitate, și acceptă cazuri în avans ca niciodată.

Crește-ți afacerea alegând soluțiile de software pentru design și producție in-house și începe să oferi tratamente într-o singură ședință.

Trios, trei opțiuni pentru digitalizare mai eficientă


Trios 3 cu fir și fără

Trios 3 este disponibil atât în varianta cu fir cât și în varianta wireless pentru a fi mereu pregătit, indiferent de caz.


Trios 3+ Pod
Preț Trios 3 Wired+ POd:124.500,00RON

Preț Trios 3 Wireless+ POd:138.000,00 RON

Trios Pod este o alternativă la Trios cart și este opțiunea care permite mai multă stabilitate și flexibilitate stomatologilor care lucrează în mai multe locații sau într-o clinică de dimensiuni reduse.


Trios 3+ Move
Preț Trios 3 Wired
+ MOVE+= 182.500,00 RON

Preț Trios 3 Wireless
+ MOVE+= 207.500,00RON

Cel mai bun setup pentru integrarea pacienților în tratament. Trios Move îți permite să muți ecranul chiar în fața pacientului și este ergonomic pentru stomatologi.Poți alege dintre 2 mărimi, Move + ( 15.6″) și Move (13.3″).